runnersworld_euretco_nieuw.png

Het verhaal van Runnersworld

Op het gebied van hardlopen is Runnersworld marktleider en het startpunt voor iedere loper. Recreatieve en (semi)professionele hardlopers vinden bij Runnersworld een uitgebreid A-merkaanbod van hardloopschoenen, -kleding en -accessoires.

Onze lopers maken werk van hun passie!
Het startpunt voor iedere loper! Runnersworld is een hardloopspeciaalzaak voor deskundig advies, uitgebreide loopanalyse, hoogwaardige A-merken schoenen, kleding, accessoires, voeding, en nog veel meer.

Persoonlijk en deskundig
Runnersworld is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland. De keten heeft 18 winkels in Nederland en richt zich daarbij vooral op hoogwaardige service en advies. Bij de formule vinden hardlopers niet alleen een uitgebreid assortiment aan A-merk-hardloopschoenen, -kleding en -accessoires, ze kunnen er ook terecht voor een passend advies op hardloopgebied. In de winkels staan ervaren en enthousiaste hardlopers klaar om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste schoen wordt gezet. Daarbij maken ze onder meer gebruik van een geavanceerde loop- en voetanalyse met videobeelden.

Bij het opstarten van de winkel wordt u door EK centraal ondersteund. Voorafgaand wordt u als ondernemer uitgebreid gescreend, we helpen u bij een vestigingsplaatsonderzoek en het opstellen van de financieringsaanvraag. Daarnaast bieden wij professionele ondersteuning bij onder meer de winkelinrichting, automatisering en facturering, inkoop, communicatie en (online) marketing. Zo houdt u voldoende tijd over om te doen waar u goed in bent: het lopen voor hardlopers aangenamer maken.

Start een eigen Runnersworld winkel
Wij zijn op zoek naar ondernemers met passie voor running en kennis van de Retail. Neem contact met ons op voor meer informatie en kijk of uw ideeën over ondernemen met de visie van Runnersworld aansluiten.

Runnersworld, de nummer 1 in hardlopen.

Echte verhalen van Sport ondernemers

sn3633_hoorn.jpg
Sport
Danny Pormes: ‘Met Runnersworld maken we het verschil’
Met zijn vrouw Erna begon Danny Pormes in 2004 een hardloopwinkel in Hoorn, tien jaar later volgde een vestiging in Purmerend. Beide winkels zijn aangesloten bij Runnersworld, en daarmee bij Euretco. Danny, oud-officier der mariniers, is zelf actief in running en voert zijn medewerkers - allemaal ervaren hardlopers - op de winkelvloer aan.
Lees meer

Nieuws Sport

20190412-ondertekening-sportbhs.png
Sport
Runnersworld slaat handen ineen met het Ministerie van Defensie
Runnersworld zal duurzame én kwalitatief hoogwaardige sportbeha’s leveren voor alle vrouwelijke Nederlandse militairen. Een sportbeha die niet alleen de beste is in zijn soort, maar ook het meest verantwoord. Bij een beroep dat veel lichamelijke inspanning vergt, is het van belang dat de uitrusting van de best mogelijke kwaliteit is. Daarnaast is Defensie een wereldwijde voorloper m.b.t. maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees meer

Zo sluit ik me aan bij Runnersworld

Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.

Uw contactpersoon

72144918_2628543790545796_4879931164426502144_n.jpg
Ron Bruinenberg

Ron Bruinenberg is binnen EK uw eerste aanspreekpunt voor Intersport, Runnersworld én Sport RSO. 

Functie
Manager Retail & Expansion SG
Mobile
+31 6 20414685
Telefoon
+31 33 253 2213

Meer over Runnersworld